Zo ben je als ondernemer goed bereikbaar

Als je een ondernemer bent, is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Niet alleen voor je werknemers, maar ook voor je klanten is het belangrijk om bereikbaar te zijn. Indien je slecht bereikbaar bent, kan dit je een hoop klanten kosten, want klanten kiezen liever voor een bedrijf dat wel bereikbaar is. Zo zullen zij te allen tijde contact met je op kunnen nemen. Er zijn gelukkig erg veel manieren om goed bereikbaar te zijn.

Neem een sim only abonnement

Om te beginnen is het verstandig om een sim only abonnement te nemen. Dit is een aparte simkaart die je in hedendaagse telefoon kunt doen terwijl er al een andere simkaart in zit. Zo heb je dus twee nummers. Eén nummer kun je dan gebruiken voor privé zaken en de andere kun je gebruiken om als ondernemer bereikbaar te zijn. Het is erg handig om een sim only simkaart aan te schaffen, want tijdens je vrije tijd of vakantieperiodes kun je de kaart er gemakkelijk uithalen. Als je kaart eruit is zal je geen meldingen van de simkaart meer krijgen en ben je niet meer bereikbaar. Er zijn erg veel aanbieders van sim only abonnementen. Een sim only Vodafone is een goede betrouwbare mogelijkheid.

Houdt het geluid van je telefoon aan

Een manier om altijd bereikbaar te zijn als ondernemer is door je geluid altijd aan te houden. Als je altijd je geluid aan hebt staan zal je het altijd horen als je een melding krijgt.

Een bedrijfswebsite

Om als ondernemer en onderneming goed bereikbaar te zijn, kun je een bedrijfswebsite maken of laten maken. Dit is een investering, maar een website is als bedrijf tegenwoordig niet meer te vergeten. Als mensen iets van jouw bedrijf willen of willen weten zullen zij eerst proberen te zoeken op het internet, zorg dus dat je een bedrijfswebsite hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *