Zakelijk Engels voor ondernemers

Ondernemen moet in je bloed zitten, je moet het echt kunnen om succesvol te zijn. Je doet als ondernemer continu een beroep op je eigen creativiteit en vrijheid om te doen wat je zelf wilt. Belangrijke aspecten hierin zijn zelf gedrevenheid, discipline, focus, doelgericht werken en je eigen algemene kennis.

Wat zijn de succesfactoren van ondernemen?

Vooral wat je weet, je kennis kan een belangrijke succesfactor zijn tijdens het ondernemen. Veel ondernemers en ZZP’ers kiezen daarom ook om te blijven leren en steeds weer een nieuwe relevante cursus te volgen om hun expertise en vakkundigheid omhoog te schalen. Tegenwoordig zien we uit een studie van de website studie24.nl dat veel ondernemers en ook mensen uit het corporate bedrijfsleven kiezen voor cursussen zakelijke Engels. Ook wel business English genoemd.

Veel interesse naar Engelse cursussen.

Deze grote vraag van zakenlui naar Engelse cursussen komt vooral door de manier waarop we tegenwoordig werken in deze moderne tijd. Zaken doen en ondernemen zowel als in het bedrijfsleven gebeurt op internationaal niveau. Dankzij het internet zijn we instaat om op globaal niveau te werken, afspraken te maken, samenwerkingen aan te gaan of alleen al om een internationale baan te vinden.

Om online internationaal succesvol te zijn is het spreken van zakelijk Engels een pre. Helaas spreekt lang niet iedereen perfect Engels, laat staan ‘zakelijk Engels’. Hierdoor is de vraag naar Engelse taalcursussen exponentieel gestegen. Ook het aanbod van online cursussen die je op afstand kunt volgen draagt bij aan de grote vraag. Veel mensen in het bedrijfsleven hebben nu al een drukke baan met veel verantwoordelijkheid, naar school gaan past daar nu niet meer bij, maar een online studie op afstand wel weer.

Via deze website kunt je een groot aanbod opleidingen vinden voor Engels leren op afstand. Of je nu privé beter Engels wilt leren spreken of dit voor zakelijke doeleinden wilt leren, je vindt er voldoende keuze in Engelse cursussen om je taalvaardigheid mee op te schroeven.

Engels voor elk niveau. 

Wanneer je voor je werk beter Engels wilt leren. Kun je kiezen uit verschillende cursussen en niveaus. Er zijn cursussen Engels op HBO niveaus B1 en B2. Ook kun je kiezen voor een zakelijke spoedcursus, technisch leren lezen of de wat eenvoudigere cursussen voor beginners en of gevorderden. Wat dat betreft zijn er meer dan voldoende leermogelijkheden voor zakelijk Engels op je eigen niveau en op afstand zodat je kunt leren in je eigen tempo.

Wat zijn de vereisten voor zakelijk Engels?

Om op zakelijk niveau Engels te leren, wat nu eenmaal anders is als basis Engels, zul je deze basis wel moeten weten. Je zult dus basis Engels moeten kunnen spreken en schrijven om een van de zakelijke cursussen te kunnen volgen. Dit omdat er voorbij wordt gegaan aan de basis en je juist veel zakelijke terminologieen gaat leren en hoe er op internationaal vlak zaken worden gedaan.

Wanneer je een studie hebt gekozen en deze gaat afronden ga je een examen doen. Je kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen waarbij je examen doet voor het internationaal erkende Cambridge diploma. Dit zal je CV goed doen en opent wereldwijd meer deuren dan zonder dit diploma. Dit betekend namelijk dat je Engels op internationaal en zakelijk niveau onder de knie hebt en daardoor ben je automatisch veel meer waard voor veel bedrijven. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *