Hebben jouw werknemers al een cloud werkplek?

Een cloud werkplek is een werkplek waarbij je je werknemers op elke gewenste plek kunt laten werken. Dit past natuurlijk helemaal bij deze tijd; De huidige werknemer wil niet meer de hele dag in hetzelfde gebouw werken van negen tot vijf uur. Zij willen de vrijheid krijgen om zelf te bepalen waar en wanneer ze willen werken zodat zij hun eigen tijd kunnen indelen. Zij willen minder reistijd en een betere werk en privé balans. Vanwege de pandemie en het vele thuiswerken is dit de norm geworden waar je als ondernemer niet meer omheen kunt. Van de hedendaagse ondernemer wordt mobiliteit en flexibiliteit verwacht. Dit vraagt om een andere ict inrichting en ict dienstverlening.

ICT inrichting

Als je kiest voor flexibel werken kun je bedrijfsprocessen vereenvoudigen en heb je geen servers, firewalls en back-up systemen meer nodig. Als ondernemer hoef je daar dus ook niet meer in te investeren. Maar je wilt wel dezelfde zekerheid zoals je gewend bent op kantoor. Je werknemers loggen in op de servers van de cloud en kunnen daar alle software, bestanden, applicaties en gegevens vinden die zij nodig hebben. Ook kunnen je werknemers op afstand gemakkelijk bestanden met elkaar delen en met elkaar samenwerken. Zij hebben niets meer nodig dan een goed werkende internetverbinding en een geschikt mobiel 4G abonnement om ook onderweg bij alle bestanden te kunnen. De cloud werkplek is op een beveiligde manier ingericht en werkt met de beste hard- en software die steeds weer up-to-date gehouden wordt. Je kunt je medewerkers daarom zorgeloos laten inloggen vanaf iedere plek ter wereld.

ICT dienstverlening

De gebruikte hard- en software werkt zonder storingen. Als er tijdens het werken in de cloud toch problemen zijn, dragen wij zorg voor de volledige ondersteuning op de gebruikte hard- en software. Wanneer je werknemers problemen ondervinden staat er direct een ict dienstverlener klaar om ze daarbij te ondersteunen. De ict dienstverlener helpt je werknemer zonder vertraging de werkzaamheden voort te zetten. De cloud werkplek wordt specifiek voor jouw onderneming samengesteld. Er wordt rekening gehouden met het aantal werknemers en jouw eigen wensen om maatwerk aan te bieden. Op die manier betaal je alleen voor de diensten waar je gebruik van maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *