Geld verdienen naast je studie!

promotiewerk doen

Je studietijd is vaak een dure tijd en daarom is belangrijk om wat bij te verdienen. Sommige baantjes zijn echter lastig te combineren met een studie. Ben jij bezig met een opleiding en ben je op zoek naar een leuke en passende manier om geld te verdienen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel vertel ik je er meer over!

Promotiewerk bij jou in de regio

Ben jij op dit moment bezig met je studie en ben je op zoek naar de ideale bijbaan en lijkt het je tegelijkertijd gaaf om te werken voor verschillende grote nationale en internationale merken? Wellicht is promotiewerk dan wat voor jou! Als promotor word je ingezet voor de leukste klussen bij jou in de regio en ben je het visitekaartje voor gave bedrijven! Als promotor sta je op events en beurzen en ben je het gezicht van het bedrijf waarvoor je wordt ingezet. Zo geef je geïnteresseerden informatie over het bedrijf of geef je bijvoorbeeld een productdemonstratie. Promotiewerk is leuk en dynamisch en het staat bovendien goed op je cv!

Online geld verdienen

Naast geld verdienen met promotiewerk kun je je geld ook op een andere manier verdienen, bijvoorbeeld online. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan. Zo kun je aan de slag gaan als online marketeer of als social media marketeer. Ben je goed met grafisch ontwerp? Veel bedrijven zijn op zoek naar een graphic designer! Bij bovengenoemde bijbanen kun je vaak werken vanuit huis. Ideaal dus!

Hopelijk heb ik je met dit artikel kunnen inspireren. Ben je zelf op zoek naar een bijbaan en lijkt het je leuk om promotiewerk te doen? Neem dan eens een kijkje op de website van J.U.I.C.E. Promotions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *