4 voordelen van een shortlease

Ben je van plan om binnenkort een auto te leasen en wil je graag de voordelen ervan weten? Wij helpen je er graag bij! Bij het leasen van een auto ben je verzekerd van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat je zorgeloos de weg op kunt. Dat wil jij toch als jij met je vrienden of voor je werk weggaat?

  1. Shortlease is goedkoop

Allereerst is een auto leasen goedkoper, aangezien je (afhankelijk van het type contract) heel gemakkelijk het contract kan opzeggen. Meestal mag je na een maand de shortlease opzeggen wanneer je wil. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat je de auto minder in de zomer gebruikt dan in de andere seizoenen. Doordat je de auto na een maand elke dag kan opzeggen heb je een veel kleiner financieel risico. Kom jij binnenkort ook langs bij de shortlease Drachten?

  1. Kies een goede auto uit met shortlease

Vind je het leuk om in verschillende auto’s te rijden? Dan is een shortlease zeker iets voor jou. Een shortlease contract heeft ongeveer een looptijd van twee maanden tot twee jaar. Als je het leuk vindt kun je ervoor kiezen, om elk jaar of elk twee jaar een nieuwe auto uit te kiezen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een ander automerk te proberen dan je huidige merk. Op deze manier kom je erachter welke auto jezelf prettig vindt. Wil je meer informatie? Kom gerust langs bij shortlease Groningen.

  1. Shortlease is een goede keuze | Eerste arbeidsovereenkomst

Net een nieuwe baan, maar zit je nog in je proeftijd of heb je een halfjaar contract? Dan is het verstandig om voor een shortlease te gaan. Dit is namelijk heel efficiënt. Stel je voor dat je contract om een of andere reden niet verlengd wordt. Dan zit je niet met een auto. Je kunt namelijk heel gemakkelijk het shortlease contract opzeggen. Dit bespaart je veel tijd en geld. Wordt je contract wel verlengd? Stem dan met je baas af wat voor mogelijkheden er zijn met een shortlease. 

  1. Extra bedrijfsauto nodig? Ga voor een shortlease

Groeit je bedrijf snel of zie je mogelijkheden in minder bedrijfsauto’s? Dan is een shortlease heel efficiënt. Je zit namelijk niet vast aan langlopende contracten. Hierdoor kun je heel gemakkelijk auto’s minderen, maar je kunt er ook auto’s bij nemen. Daarnaast kun je rekening houden met seizoenen. In de zomer zijn er veel werknemers op vakantie. Dan kun je ervoor kiezen om wat minder auto’s te leasen. Shortlease is heel flexibel, efficiënt en betrouwbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *